BeautyNet.se

Om nätbutiken Beautynet.se
 
Beautynet.se är en svensk online butik som specialiserar sig på löshår och så kallade extensions till håret för dem som vill förlänga och förbättra sitt hår på konstgjord väg. Nätbutiken är en av de ledande butikerna på nätet i Sverige för denna typ av produkter, och deras framgång beror till stor del på att alla som jobbar där har en bakgrund i hårbranschen själva. Bland annat finns hårfrisörer och stylister bland de 6 anställda, som på grund av sin bakgrund förstår produkterna och kundernas önskemål och behov väl.

Detta gör att de produkter som säljs på Beautynet.se håller mycket hög kvalitet, och vill man, finns det även möjlighet att få expertråd och tips kring dem via kundtjänsten, då Beautynet.se även har flera rådgivare anställda hos sig.

Produktutbudet
I produktutbudet ingår hårprodukter i massvis med olika färger och former, så att alla, oavsett nuvarande hårfärg och hårtyp, ska kunna hitta passande produkter för dem.
Produktutbudet utökas även löpande, efter kundernas önskemål, men även för att Beautynet själva ser att marknaden förändras. I regel kommer det in nya produkter nästan varje vecka.

Att shoppa hos Beautynet
Om du vill handla av butiken, börjar du alltid med att registrera dig som kund. Sedan letar du helt enkelt upp de produkter som du är intresserad av på sidan, och lägger dem i din kundvagn. När du väl hittat allt du vill ha, går du vidare till kassan, betalar, och sedan skickas varorna till dig. Du bör även få en orderbekräftelse av butiken på din order.

Om du beställer för mer än 500 kronor totalt, är frakten gratis, men om du annars tillkommer en fraktkostnad på mellan 29-89 kronor, beroende på orderns vikt. Dock överstiger frakten aldrig 89 kronor, oavsett vikten på ordern.

Leveranstiderna är mycket korta, du får ordern inom bara 1-3 vardagar, och Beautynet erbjuder även flera olika betalningsalternativ för att passa alla kunder. Några av betalningsalternativen är bland annat:
– Kortbetalning
– Betalning med Klarna faktura
– Delbetalning.

Du kan beställa av butiken även om du inte bor i Sverige, då de levererar till hela EU, samt även till USA och Kanada.


Är du nöjd med Beautynet.se? Ge ditt betyg på webbutiken (1-10), där 10 innebär att du är jättenöjd.

VN:F [1.9.12_1141]
Rating: 10.0/10 (5 votes cast)
BeautyNet.se, 10.0 out of 10 based on 5 ratings