Beleza.se

Beleza.se är en en svensk nätbutik som säljer löshår, samt extensions, av allra högsta kvalitet till kunder runt om i landet. Butiken har varit igång sedan år 2010, och har främst privatpersoner som vill fixa sitt löshår och sina extensions på egen hand som kunder.

Nätbutiken har ett mycket gott rykte, och är även certifierad av Trygg e-handel, så man kan känna sig helt trygg när man handlar av dem.

UPPDATERAT: BUTIKEN UPPHÖRT

Belezas produkter
De hårprodukter som Beleza säljer består helt och hållet av så kallat remy hår, dvs. äkta mänskligt hår av mycket hög kvalitet. Det remy hår som väljs ut till sortimentet är dessutom av allra högsta kvalitet, för att alla kunderna ska bli nöjda. Detta innebär att alla håren går i samma riktning, vilket förhindrar att håret trasslar till sig och blir tovigt.

Förutom hårprodukter ingår även följande produkter i Belezas sortiment:
+ Olika hårtillbehör, som borstar, clips, stylingprodukter och verktyg
+ Hårvårdsprodukter, som t.ex. hårserum
+ Hudvårdsprodukter, som ansiktsmasker, eye pads för svullna eller trötta ögon och så vidare
+ Olika nagellack i roliga färger
+ Tandblekningsprodukter och kit

Bra att veta om att beställa från Beleza.se
Beleza strävar alltid efter att ha de lägsta möjliga priserna på alla sina produkter, och de erbjuder även personlig service via sin kundtjänst om du behöver hjälp.
Det finns inget minsta ordervärde, utan du kan även göra mycket små beställningar om du vill det. Alla leveranser är dessutom fraktfria, och butiken utlovar även leveranser inom 48 timmar, så du får det du beställer mycket snabbt.
Givetvis tillämpar butiken även 30 dagars öppet köp om du inte skulle vara nöjd med leveransen.Godkända betalningsmetoder
Hos Beleza används även flera olika betalningsmetoder, för att alla kunder ska kunna hitta något som passar. För närvarande kan du använda dig av följande betalningsmetoder hos dem:
+ Förskottsbetalning
+ Kortbetalning via VISA och Mastercard
+ Beställning mot postförskott (observera att en postförskottsavgift på 50 kronor då tillkommer)
+ Fakturabetalning (observera att en faktureringsavgift på 19 kronor då tillkommer)
+ Delbetalning

Glöm inte!
Läs gärna butikens skötselråd för hårprodukterna om du köper dessa, så att du vet hur du bör sköta om ditt nya hår på bästa vis. På hemsidans avdelning ”Skötselråd” hittar du nämligen en hel del information om att tvätta löshåret, borsta det samt hur du ökar dess hållbarhet. Att läsa dessa råd gör att du får glädje av ditt hår längre, så fast det kanske tar lite tid, är det en bra ide.


Ge ditt betyg hur nöjd du är med Beleza.se (1-10), där 10 innebär att du är jättenöjd.

VN:F [1.9.12_1141]
Rating: 8.9/10 (7 votes cast)
Beleza.se, 8.9 out of 10 based on 7 ratings