Billigt löshår

Billigt löshår kan du enkelt beställa på nätet.
Du väljer hårfärg, längd samt typ av hår du vill ha (lockigt/rakt osv.) och klickar i antal. Din beställning skickas samma dag och du har löshåret levererat hem inom ett par dagar.

Billigt löshår behöver inte innebära att det är sämre på något sätt, utan du kommer få ett löshår som håller god kvalitet och som håller länge.

Att hitta billigt löshår är inte alltid det mest simpla om man är en förstagångsanvändare. För det första så finns det väldigt många olika sorters löshår att välja på, men kvalitet och hållfasthet är också kriterier att ha i åtanke. Vilket löshår håller då måttet samtidigt som det är prisvärt?

Priset utgörs först och främst beroende på vilket sorts hår du är ute efter. Du kan välja mellan allt ifrån Clip-ons, hårträns, siliconträns etc. För att lära dig mer om vilken sort som passar just dig är det enklaste alternativet egentligen att antingen fråga hos en salong eller att söka på internet.Vad är det som gör löshår billigt?
Självklart är syntetiskt löshår alltid billigare än äkta, men det syntetiska är oftast mycket svårt att hålla i skick och är krångligt att alltid använda. Många rekommenderar äkta löshår då detta kan färgas, stylas och tas om hand precis som om det vore ditt eget.
Oftast är det billigast att köpa indiskt hår. Många av ovan listade hemsidor har utbud av indiska, asiatiska och europeiska leverantörer. Hos dessa kan du även välja mellan ett stort antal olika sorters hår beroende på frisyr, hårfärg, kvalitet och längd.

Flera webbutiker har ett enormt utbud av nästan alla olika sorters löshår du kan tänka dig. Några exempel är

På dem butikerna säljs även tillbehör så som schampo, balsam, inpackningar, hårtoning och färg, borstar och stylingprodukter. Det finns tydliga skötselguider med råd samt frågor och svar.

Beroende på vilket löshår du sedan väljer finns det en Steg för steg-guide som visar instruktioner för alla olika sorter. Här lär du dig, steg för steg att fästa ditt löshår på bästa sätt.
Beautynet har också en oerhört stor kampanj på olika stylingprodukter.

Att tänka på innan du sätter i löshår
* Tvätta håret dagen innan, men endast med schampo. Balsam och hårvårdsprodukter kan göra det svårare att fästa löshåret.

* Massera hårbotten särskilt noggrant de första veckorna innan du sätter i löshåret. Detta är bra då hårbotten kan vara svårare att nå när löshåret väl är i.

* Somna aldrig med blött hår och sätt upp det i en fläta innan du ska sova för att undvika slitage under natten

* Använd produkter med så lite kemikalier som möjligt


Är du nöjd med ditt löshår? Ge ditt betyg hur nöjd du är (1-10), där 10 innebär att du är jättenöjd.

VN:F [1.9.12_1141]
Rating: 8.3/10 (23 votes cast)
Billigt löshår, 8.3 out of 10 based on 23 ratings