Blont löshår

Blont löshår – Hitta din nyans
 
Blont löshår kan hjälpa dig som är blond att få ett tjockare och längre hår, relativt enkelt. Att sätta in blont löshår går nämligen idag betydligt snabbare än vad många tror, och eftersom man idag använder sig av äkta människohår i allt större utsträckning håller dessutom löshåret högre kvalitet och håller längre.

Blont löshår tillhör den typ av löshår som det säljs mest av i Sverige, eftersom vi har många som är blonda i Sverige. Det som dock är lite lurigt med just blont löshår, är att det finns så många olika nyanser bland blondiner, och detta gör att många som är blonda tycker att det känns som att det är svårt att hitta ett löshår som passar just dem. Men det brukar gå, det kräver bara att man anstränger sig lite. Här kommer några tips på hur du gör för att hitta rätt nyans för just dig:

Kontakta en frisör
Frisörsalonger har nämligen i regel ett stort utbud av löshår om de utför hårförlängningar, och även om de inte skulle ha just den nyans du vill ha, så kan de ofta färga håret på plats, så att det passar dig. Då går du in på salongen och de kollar av din hårfärg, och dagen efter bör de ha lämpligt löshår klart för dig.

Detta är i regel den enklaste metoden, men kan också lätt bli den dyraste eftersom många då bestämmer sig för att göra själva hårförlängningen hos frisören också, då de hjälpte till så mycket, och att förlänga håret hos en frisör är ju som bekant betydligt dyrare än att göra det på egen hand.Titta på nätet
Via nätbutiker får nämligen vem som helst tillgång till ett otroligt mycket större utbud av löshår än vad som var möjligt tidigare. I Sverige finns det idag ett flertal nätbutiker som säljer löshår av alla möjliga tänkbara slag, inklusive blont sådant. De har ofta även mer ovanliga nyanser, så det är fullt möjligt att du kan hitta rätt nyans för dig genom att kika runt lite hos olika nätbutiker.

Om du beställer löshår på egen hand via nätet bör du dock välja sådana hårförlängningsprodukter att du kan sätta i dem i ditt eget hår på egen hand. Idag används flera fästningsmekanismer för löshår när man sätter in det, och vissa är mer avancerade än andra, så läs alltid på om olika fästmetoder (lim, keratinvax, med mera) innan du köper något, så att du vet att du faktiskt kan få håret på plats också.

VN:F [1.9.12_1141]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Blont löshår, 10.0 out of 10 based on 1 rating