Clip on löshår

Clip on löshårr är ett smidigt sätt att fästa sitt löshår i det vanliga håret.

Exempelvis så är Clip-On löshår för rakt hår, från Glamaholic, uppdelat i 7 st tränsbitar med dubbelsydd träns för extra fylligare hår. Hårförlängningen passar oss skandinavier perfekt. I setet ingår färdigsydda clips på varje träns. Ett set räcker till en komplett hårförlängning.

Du kan smidigt köpa löshår på nätet.

För dig som vill ha en tillfällig hårförlängning då och då är Clip-ons den absolut bästa lösningen. Att sätta på Clip-on löshår är dessutom busenkelt och tar inte mer än bara några få minuter. Clip-on löshår gör håret både längre och fylligare samtidigt som du slipper att jämt bära på tungt hår och oroa dig över att någonting ska lossna och som du måste gå till frisör med för att reparera.

För att sätta i clip-on löshår behöver du en vanlig kam, en stor klämma och själva löshåret i sig. Du behöver dela in håret i olika segment och bör börja från nacken. För att clip-ons ska hålla är det bra att tupera ditt eget hår uppåt mot hårbotten så att det blir lite stelare. Därefter öppnar du upp clipsen som sitter på toppen av löshåret och sätter fast dem så nära hårbotten som möjligt. Sedan går du uppåt mot huvudet till segment nummer två och upprepar. Efter att allt löshår är på plats är det upp till dig om du vill styla håret eller bara låta det vara som det är. Hursomhelst så har du nu fått fylligare och längre hår.

    Man säger ofta att clip-on löshår är mest rekommenderat för dig som:

  • Tränar eller motionerar varje dag
  • Har en sjukdom som gör att du tappar hår
  • Inte tar hand om ditt hår dagligen
  • Bastar/simmar i klor mer än två ggr per veckaMånga säger att clip-on löshår är det smidigaste och enklaste sättet att snabbt piffa upp håret. Har man till exempel insydda extensions behöver man oftare köpa nytt hår och det är svårare att ta hand om hårbotten då denna inte är lika lätt att nå. Att klia eller massera hårbotten är inte direkt någonting som bör göras med insydda extensions då detta kan slita mycket på det ditsatta håret. Men med clip-ons behöver du bara ta av håret när du är färdig med det och förvara det på en bra plats när det inte används. På så sätt varar ditt löshår längre samtidigt som du slipper att ständigt bära på det.

Vad andra säger
Här följer några kommentarer från kunder som använder sig utav clip-on löshår:

”På ett ögonblick fick jag drömlångt hår, som inte var för svårt att fästa och som var precis rätt färg för mitt hår efter behandling med silver shampoo! Jag är väldigt nöjd med färg # 60 CLIP-ON HÅRFÖRLÄNGNING (50cm) och jag har fått mycket beröm! Priset är inte högt jämfört med den höga kvaliteten!”

” Vet knappt vad jag skulle göra utan mitt löshår nu… Det är verkligen underbart! Lätt att styla och smälter in fint i det riktiga håret”

VN:F [1.9.12_1141]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
Clip on löshår, 10.0 out of 10 based on 3 ratings