Köpa hårförlängning

Frågor du ska ställa dig själv när du ska köpa hårförlängning

Ett vanligt missförstånd gällande hårförlängningar är att samma typ av hårförlängningar skulle passa alla. Detta stämmer dock inte, och just detta är anledningen till att det är mycket viktigt att du läser på innan du bestämmer dig för hur du ska förlänga ditt hår.
Några bra saker att fundera på innan du ska köpa hårförlängning är bland annat:

– Hur mycket vill du spendera på förlängningen?
Olika metoder kostar nämligen olika mycket, och det samma gäller olika typer av hår. Sätt därför en budget för dig själv, för att säkerställa att du inte spenderar för mycket på förlängningen.

– Vilket skick är ditt hår i idag?
Du som har sprött, skadat eller slitet hår, bör nämligen vara mycket mer försiktig när det gäller de metoder du väljer, för att undvika att ditt eget hår skadas ännu mer. Du som dock har ett hår som är i väldigt bra skick, kan dock välja de flesta metoder.
– Hur länge vill du att resultatet ska hålla?
Olika metoder är nämligen olika hållbara, och värt att komma ihåg är även att alla typer av löshår inte håller sig i fint skick lika länge. Om du har något speciellt evenemang eller liknande som du ska gå på, är det därför bra att du har detta i åtanke redan vid planeringen av hårförlängningen.

– Hur viktigt är det för dig att resultatet ser naturligt ut?
Alla hårförlängningar ser nämligen inte lika naturliga ut. En del bryr sig inte om att resultatet inte ser jättenaturligt ut, medan detta är en viktig fråga för andra. Ju viktigare ett naturligt resultat är för dig, desto mer selektiv måste du nämligen vara. Så om detta är något du verkligen bryr dig om, beredd dig på att betala lite mer och ägna mer tid åt research, både när det gäller olika metoder, frisörer och salonger.

– Hur vill du att slutresultatet ska se ut?
Det är alltid bra att ha detta klart för sig. Ska du göra förlängningen hos en frisör eller frisörsalong kan det även vara bra att hitta faktiska bilder som du kan visa upp för den som ska göra behandlingen, för bästa resultat. Vanliga önskemål är t.ex. att håret ska vara tjockare, längre, lockigare eller rakare. Ju mer specifik du kan vara i detta skede, desto bättre.

Om du fortfarande inte vet vilken sorts hårförlängning som passar dig bäst efter att ha ställt dig själv dessa frågor, kan du även boka in en konsultation hos en frisör eller hårsalong, för att få mer personliga råd kring detta.

VN:F [1.9.12_1141]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Köpa hårförlängning, 10.0 out of 10 based on 1 rating