Lockigt löshår

Bra att känna till om lockigt löshår

Om du har lockigt hår, och alltid drömt om att få längre eller tjockare hår, är det nu möjligt, eftersom lockigt löshår börjar bli allt vanligare.

När hårförlängningar precis började bli populära var lockigt löshår fortfarande ganska ovanligt, och av denna anledning tror många att det är så idag med. Det stämmer dock inte. Idag är det fullt möjligt att få tag på även lockigt löshår med lätthet.

Vart vänder man sig då för att skaffa lockigt löshår om man är intresserad av det?

Det finns egentligen två alternativ:

1. Vänd dig till en frisör som gör hårförlängningar och är känd för att göra ett bra jobb. Dessa frisörsalonger har nämligen i regel ett stort urval av olika sorters löshår, då de bör kunna matcha de flesta kunders hårtyp när de ska göra hårförlängningar. Så genom att vända dig till dem är det fullt möjligt att du lyckas hitta lockigt hår som liknar ditt eget.
Detta är det bästa alternativet för dig som även behöver hjälp med att sätta fast löshåret sen, eftersom frisörsalongen givetvis kan hjälpa dig även med detta.

2. Leta efter lockigt löshår på nätet. Idag finns det nämligen många nätbutiker, även i Sverige, som säljer löshår av olika slag. Dessa ligger mycket bra till när det gäller priser i jämförelse med t.ex. frisörsalonger, och utbudet är enormt, då det är mycket lättare för en nätbutik att lagerhålla ett stort antal olika varor, än vad det är för en frisörsalong med begränsat utrymme att göra det.Vad ska man tänka på när man köper lockigt löshår?
Glöm för det första inte att äkta mänskligt hår alltid är ett bättre val än syntetiskt hår, dels eftersom det håller betydligt längre än syntetiskt, och även för att det inte tovar sig lika lätt. Just att slippa tovor är speciellt viktigt för den med lockigt hår, då tovor som måste redas ut ofta leder till att man drar för mycket i håret i sin iver att reda ut det, vilket kan leda till att löshåret lossnar.

Du bör inte heller slarva med att välja rätt färg. Om du vill att din hårförlängning ska se så naturlig ut som möjligt är det nämligen väldigt viktigt att du väljer exakt rätt nyans på löshåret, så att det har samma färg som ditt eget hår, oavsett om du har lockigt hår eller inte.

VN:F [1.9.12_1141]
Rating: 5.7/10 (3 votes cast)
Lockigt löshår, 5.7 out of 10 based on 3 ratings