Löshår/hårförlängning Göteborg

Guide till löshår/hårförlängning Göteborg

Att förlänga håret eller lägga till löshår i sitt hår är idag vanligare än någonsin. Metoderna för att förlänga håret och göra det tjockare har nämligen förbättrats kraftigt på senare år, så resultatet blir betydligt bättre om man förlänger håret idag än för några år sedan, och dessutom är det billigare att göra denna typ av behandlingar idag än någonsin innan.

I Sveriges näst största stad finns det goda möjligheter att hitta en salong eller frisör som kan hjälpa dig med denna typ av behandlingar om du vill det. Här kommer en liten lathund på ställen där du kan skaffa löshår/hårförlängning Göteborg:
Salong Unik, som ligger på Östra Larmgatan, i centrala Göteborg. All personal på denna trevliga och trendiga salong har många års erfarenhet, och är diplomerade. Ett ställe där du kan känna dig säker på att resultatet blir bra, med andra ord! Erbjuder även hudvårdsbehandlingar för den som önskar.
Genius Scissors, som ligger på Friggagatan, och som själva säger att de skapar riktig “hårkonst”. Har många nöjda kunder och utför även hårförlängingar och förtjockningar med hjälp av flera olika metoder.
Hårsalongen Alioko, som specialiserar sig på afrohår och flätning, men som även utför hårförlängningar. Ligger på Drottninggatan.
Frisscarro, som är specialist på just löshår/hårförlängning Göteborg, och ligger på Norra Gubberogatan. Erbjuder även en rad andra behandlingar om det skulle behövas.
Klipplust, som har två salonger i Göteborg, på Köpmansgatan och Viktoriagatan. Går du till dem kan du förvänta dig en proffsig och avslappnande och skön behandling i en fin miljö.Hitta fler ställen för löshår/hårförlängning Göteborg
Givetvis är detta bara ett litet urval av salonger där du kan få denna typ av behandlingar, det finns många mer också. Skulle du inte gilla de ovan nämnda salongerna är det därför relativt lätt att hitta fler också, genom att t.ex. använda en sökmotor eller telefonkatalog, och sedan kontakta salonger man hittar den vägen direkt för att höra vilka möjligheter till hårförlängning som finns hos just dem.

VN:F [1.9.12_1141]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Löshår/hårförlängning Göteborg, 10.0 out of 10 based on 1 rating