Löshår/hårförlängning Lund

Löshår/hårförlängning Lund – Salongerna som hjälper dig

Om du bor i Lund och vill förlänga eller förtjocka håret, finns det goda möjligheter till detta. Det finns nämligen flera salonger som jobbar med löshår/hårförlängning Lund.

Några av dessa är bland annat:
Plaza Salon, som ligger på Skomakaregatan. Jätteduktiga, trendkänsliga och kunniga frisörer som även kan hjälpa dig med råd och tips för ditt hår i övrigt.
Hjärtat, som ligger på Hildur Sandbergs Gata. Kontakta dem direkt för prisuppgifter och rådgivning kring olika metoder och liknande.
Salong Freestyle, som ligger på Kungsgatan. Utför hårförlängningar, och har mycket bra information om sina behandlingar, samt även bildexempel, på sin hemsida.
Salong Van Duren, som också ligger på Kungsgatan. Utför alla möjliga hårvårdsbehandlingar och gör även superfina uppsättningar. Kan hjälpa dig med både permanenta och tillfälliga förlängningar och extensions.

Övriga alternativ
Om ingen av dessa salonger kan erbjuda dig exakt den typ av hårförlängning som du vill ha, kan du även söka dig till Malmö från Lund, då det finns väldigt många bra salonger som erbjuder hårförlängningar där.Du kan även försöka leta efter flera salonger i Lund, med hjälp av sökmotorer eller en telefonkatalog för Lund.

Vad ska du tänka på innan du bokar en behandling för löshår/hårförlängning Lund?
För det första bör du alltid läsa på om de olika metoder som används vid hårförlängningar, så att du förstår skillnaderna dem emellan och kan välja den metod som passar dig bäst.

För det andra bör du även läsa på om vilka olika hårtyper du kan välja mellan när du gör förlängningen. Om du redan bestämt dig för vilken salong du ska göra förlängningen hos, kan det även vara en god ide att kontakta salongen för att fråga vilka hår du har att välja mellan hos just dem. Vilket hår som används vid förlängningen har nämligen stor betydelse för slutresultatet, samt även för hur länge resultatet håller.

VN:F [1.9.12_1141]
Rating: 9.7/10 (3 votes cast)
Löshår/hårförlängning Lund, 9.7 out of 10 based on 3 ratings