Löshår/hårförlängning Malmö

Guide för dig som vill skaffa löshår/hårförlängning Malmö

Om du också vill ha ett långt, vackert hårsvall, är det numera fullt möjligt, oavsett din egen hårkvalitet och skicket på ditt hår. Att skaffa så kallat löshår eller hårförlängning är nämligen lättare idag än någonsin tidigare, vilket gjort att priserna gått ned kraftigt under senare år, och teknikerna och själva håret som används har också blivit mycket bättre.

En av de bästa städerna att förlänga håret i är Malmö. I Malmö finns nämligen flera mycket professionella och bra salonger för denna typ av behandlingar. Några rekommenderade salonger för löshår/hårförlängning Malmö är bland annat:

Edmond Hair, som har två salonger på olika håll i staden, på Hamngatan och Kaptensgatan. Mycket duktiga på det mesta som rör hår, men har faktiskt just hårförlängningar och hårförtjockningar (med hjälp av löshår) som specialitet.Salong Ella, på Värnhemsgatan. Erbjuder flera olika hårtyper, och tekniker för att fästa håret. Passar därför alla prisklasser och smaker.

Extensionelle, som bara jobbar med just hårförlängningar. Ligger på Sallerupsvägen. Du hittar mycket information om deras verksamhet på deras hemsida.

Johnnys Hair and Beauty som ligger på Hansacompagniet i centrala Malmö.

Salong Be Lövely, som ligger på Solgatan. Utför även massvis med andra skönhetsbehandlingar som t.ex. nagelförlängningar, fotvårdsbehandlingar, tandblekning och vaxningar.

Hitta fler salonger för löshår/hårförlängning Malmö
Salongerna ovan är dock enbart ett litet urval av alla salonger som utför hårförlängningar i Malmö. Du kan även hitta massvis med andra salonger som gör detta, genom sökmotorer och telefonkataloger för Malmö.

De flesta salonger som utför denna typ av behandlingar tillåter inte att man tar med sig eget löshår som sedan sätts in på salongen, men en del av dem kan göra det. Kontakta alltid salongen i förväg för att höra dig för om detta, om det kan vara aktuellt för din del.

VN:F [1.9.12_1141]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)