Löshår/hårförlängning Stockholm

Här kan du skaffa löshår/hårförlängning Stockholm

Håret påverkar vårt utseende och även hur vi uppfattas av andra i väldigt hög grad. Därför vill många på olika sätt göra sitt hår längre, tjockare och finare än vad det egentligen är. Ett vanligt sätt att göra detta är att skaffa löshår eller hårförlängningar, då detta både gör håret längre och tjockare väldigt snabbt.

Om du bor i Stockholm eller nära Stockholm har du tur, det är nämligen en av de orter i Sverige där det finns bäst möjligheter till att göra sådana behandlingar. Här kommer t.ex. en lista på några bra salonger för löshår/hårförlängning Stockholm:

Roukys Hair, som ligger i Midsommarkransen. Rouky som driver salongen är egentligen specialiserad på afrohår och flätning men är även mycket duktig på att sätta in löshår och hårlängder.

Wendys Hair, som själva påstår att de är bäst i hela Sverige på hårförlängningar. Huruvida det stämmer eller inte är naturligtvis en smaksak, men säkert är att de har många nöjda kunder och lång erfarenhet av branschen. De använder sig av högkvalitativt hår och flera olika metoder för att fästa håret i ditt eget hår. Ligger på Luntmakargatan.

Studio 81, som ligger på Östgötagatan på Södermalm. Mycket duktiga på det mesta som rör hår, men även hårförlängningar. En väldigt modern och avslappnad miljö som är en fröjd att besöka!

Salong Siam, som ligger i Hässelby och har mycket konkurrenskraftiga priser och ofta olika specialerbjudanden. Utför även ögonfransförlängningar, och använder sig endast av mycket högkvalitativt hår.

Amina Dream i Sollentuna, som kan ordna hårförlängningar med hjälp av flera mycket bra och högklassiga tekniker. Har också lång erfarenhet och mycket gott rykte.Rufs och Kalufs, som ligger på Tegnergatan mitt i Stockholm City. Är jättebra på klippning, hårförlängningar och allt annat som rör hår. Ett bra val för dig som endast nöjer dig med det allra bästa Stockholm har att erbjuda!

Beauty 4 Life, på Finlandsgatan i Kista, som har personal som har 17 års erfarenhet av branschen, men som ändå är mycket bra på att snappa upp nya tekniker och trender. De tillhör därför de allra bästa i branschen för löshår/hårförlängning Stockholm.

Hair Stars, som ligger på Repslagargatan på Södermalm. De erbjuder massvis med olika tjänster för hår, inklusive högklassig hårförlängning.

Seien Style, som ligger på Svartmangatan i Gamla Stan. Erbjuder många olika hårtjänster, så som tjänster för dread locks, löshår, håruppsättningar och mycket annat.

Hitta fler salonger för löshår/hårförlängning Stockholm
Om du inte lyckas hitta en salong som passar dina behov i listan ovan, kan du även ta en titt i Stockholms telefonkatalog, för att se om du kan hitta fler frisörsalonger den vägen. Det bästa sättet att hitta bra salonger som kan erbjuda löshår/hårförlängning Stockholm är dock att använda sig av internets sökmotorer, t.ex. Google, genom en snabb sökning i dem kan du nämligen hitta massvis med alternativ att välja mellan.

VN:F [1.9.12_1141]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)