Löshår/hårförlängning Västerås

Salonger för löshår/hårförlängning Västerås

Alla som inte är 100 %:igt nöjda med sitt hår bör glädjas åt att det numera är lättare än någonsin att fixa till detta problem. Så kallade hårförtjocknings- och hårförlängningsbehandlingar är nämligen vanligare och billigare än någonsin tidigare, och de görs även på mindre orter runt om i Sverige, som bland annat i Västerås. Om du också vill sätta i löshår eller göra en hårförlängning och dessutom vill göra det i Västerås, kommer här en lista på bra salonger som erbjuder löshår/hårförlängning Västerås:

Klippstudion, som ligger på Vasagatan. Erbjuder massvis av olika typer av hårförlängningar. Exempel: insy av hårträns, del eller hela håret, keratinslingor, inflätning per slinga, upp till 10-15 insättningsmetoder för alla olika behov som man kan ha. Inklusive för olika hårfärger grundfärger till modefärger, lockigt hår, rakt hår och så vidare.

Hair Design i Västerås, på Sturegatan, som är en kombinerad skönhets- och hårsalong som hjälper dig att bli snyggare på en mängd olika sätt. Bland annat kan de fixa till dina ögonbryn, sälja speciella produkter till dig, vårda och snygga till dina naglar, samt klippa, fixa och förlänga ditt hår.Harmoniq, som ligger på Stora Gatan, och även utför andra skönhetsbehandlingar vid behov, bland annat hudvård, make up, fransfärgning, klippning och hårförlängningar.

Andra alternativ
Om du inte gillar någon av de ovannämnda salongerna, kan även ett besök i Stockholm vara värt att överväga. Där finns nämligen fler salonger, som dessutom använder sig av flera olika metoder, som inte alltid finns tillgängliga i Västerås. En del åker även till Örebro eller Eskilstuna.

Du kan även försöka hitta flera salonger i Västerås, då inte alla frisörsalonger i Västerås står med i listan ovan. Bra sätt att försöka hitta fler salonger som kanske kan hjälpa dig är att använda antingen sökmotorer eller telefonkataloger för att söka. Kontakta dock alltid salongen innan du ger dig iväg till dem, för att höra om de överhuvudtaget erbjuder hårförlängningar, och om de gör det, vilka metoder de i så fall använder sig av.

Det går även att köpa löshår online:


SvenskWebbkatalog.se


VN:F [1.9.12_1141]
Rating: 8.7/10 (3 votes cast)
Löshår/hårförlängning Västerås, 8.7 out of 10 based on 3 ratings