Löslugg

Löslugg – Skaffa lugg lätt och snabbt utan att behöva klippa ditt eget hår

När det gäller löshår finns det idag enormt många möjligheter att snabbt kunna förändra utseendet på sitt hår, utan att det behöver påverka det riktiga håret.

Ett sådant sätt är att lägga till en löslugg i sitt hår, om man alltid velat ha lugg, men inte riktigt vet om man passar i det eller inte och skulle vilja testa detta utan att behöva klippa lugg själv. En löslugg kan även vara ett bra alternativ för t.ex. en fest, en maskerad eller liknande, om man bara vill ha löslugg tillfälligt.

Hur skaffar man löslugg?
Om du skulle vilja testa att ha löslugg ett tag, är det bästa sättet att skaffa detta att köpa en löslugg i en nätbutik som säljer olika hårförlängningsprodukter, då de ofta brukar ha även lösluggar i sitt sortiment.Om du köper en lugg att sätta i ditt hår, bör du dock tänka på att du kommer att få göra detta själv. Många av löshårsprodukterna kommer givetvis med instruktioner av olika slag, som gör det lättare för dig att förstå hur de ska sättas i, men det kan ändå vara ganska svårt för en nybörjare att förstå exakt hur allt funkar. Läs därför alltid all produktinformation gällande lösluggen du är intresserad av noggrant, så att du förstår hur du kommer att behöva sätta in den.

Ett annat alternativ för den som inte vill sätta i sin egen löslugg (det är ju inte säkert att resultatet blir bra), är att göra detta hos en frisör. Då brukar frisören ha en lugg som denne kan använda sig av, och du behöver då inte tänka på att skaffa löslugg själv. Tänk dock på att alla hårfrisörer som gör hårförlängningar inte nödvändigtvis sätter i lösluggar, då detta är mer ovanligt än så länge än vanliga hårförlängningar, så väljer du att göra detta hos en frisör, kan det vara en god ide att kontakta dem i förväg för att höra om denna sorts förlängning är möjlig hos dem.

Dessa 2 metoder att sätta in lösluggen är dock till för dig som är ute efter en mer permanent lösning, och inte bara vill ha luggen under en kort period. Om du istället vill ha luggen under en fest eller liknande, kan du även köpa en lugg med clips, som man helt enkelt sätter fast i håret med clips. Då kan man ta loss luggen när man vill väldigt lätt.

Även clipsluggar finns att köpa hos nätbutiker som säljer löshår. Fördelen med clipsluggar är att de kan återanvändas och användas flera gånger vid separata tillfällen om man vill det.

Vad ska man tänka på när man väljer löslugg?
Du bör alltid välja en lugg som ligger så nära din egen hårfärg färgmässigt som möjligt, för att det ska se så naturligt och snyggt ut som möjligt. Glöm inte heller att kvaliteten på olika löshår och lösluggar skiljer sig åt en hel del. Alla luggar är därför inte likvärdiga när det gäller det hår som sitter i. Om du inte vet vilket hår som är bäst, är det därför en god ide att läsa på om olika vanliga hårtyper för löshår innan du gör ditt val.


Är du nöjd med din löslugg? Ge ditt betyg hur nöjd du är (1-10), där 10 innebär att du är jättenöjd.

VN:F [1.9.12_1141]
Rating: 7.6/10 (11 votes cast)
Löslugg, 7.6 out of 10 based on 11 ratings