Rosa löshår

Rosa löshår – Tips för användning

När man sätter in löshår, väljer de flesta hår som är så likt deras eget, naturliga som möjligt. Men det måste man inte göra. Istället kan man även välja att använda sig av löshår som en slags kontrast, och därför välja färger som ligger ganska långt ifrån ens egna hårfärg.

På senare år har framför allt rött och rosa löshår ökat i populäritet, och dessa färger används framför allt just som kontraster.

Om du också funderat på att skaffa löshår i en ovanligare färg, som t.ex. rosa, kommer här lite information om just rosa löshår (som dock även kan tillämpas på de flesta andra färger) som kan vara bra att känna till.Är rosa löshår alltid syntetiskt?
Nej.
Ofta är det förstås det, av den enkla anledningen att den som har rosa i håret knappast har som målsättning att håret ska se helt naturligt ut, vilket annars är viktigt för många som använder löshår. Att använda sig av syntetiskt hår blir dessutom betydligt billigare än att använda sig av äkta hår. Men rosa löshår kan faktiskt vara äkta människohår som färgats också.

Vilket hår ska man använda sig av: Syntetiskt eller äkta?
Det beror helt och håller på hur länge du tror att du kommer att vilja ha i löshåret. Om du bara vill ha i det under en fest eller ett par dagar, brukar syntetiskt hår räcka gott och väl, men den som vill ha i håret under längre perioder bör välja äkta hår istället, då detta håller sig i gott skick längre, och dessutom inte tovar sig lika mycket.

Var kan man köpa rosa löshår?
Det säljs i en del butiker som säljer löshår runt om i landet, men enklast hittar man det via olika nätbutiker som inriktar sig på hårprodukter och löshår. Ett bra sätt och snabbt och smidigt hitta flera butiker som har just rosa hår till salu är att använda sig av en sökmotor i sin jakt. Skriv helt enkelt in ett sökord som ”rosa slingor”, ”rosa löshår” eller liknande, så bör sökmotorn gå igenom alla nätbutiker som säljer detta och lista dem åt dig.

VN:F [1.9.12_1141]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Rosa löshår, 10.0 out of 10 based on 1 rating