Rött löshår

Tips för dig som är på jakt efter rött löshår
 
Rött löshår är oerhört populärt, både i slingform och för att förlänga hela håret. Rött löshår kan nämligen användas av så väl den som har rött hår själv, och vill förlänga det, eller av den som vill skapa lite konstraster i håret genom att lägga till några röda slingor, fast man har en annan hårfärg. Röda slingor ser nämligen snygga ut ihop med de flesta hårfärger, inklusive brunt hår, blont hår, och till och med svart hår.

Men hur hittar man egentligen rött löshår att använda sig av? Här kommer några tips:

Frisörsalonger
Om du har en duktig frisör på din ort som utför hårförlängningar, kan det vara en god ide att kontakta denna, eftersom de flesta frisörer som utför denna sorts behandlingar har rött löshår i sitt sortiment. Många frisörer kan dessutom färga annat löshår så att det blir rött och matchar ditt hår perfekt, även om de inte skulle ha exakt rätt nyans inne.

Nätbutiker
Numera kan man dessutom hitta rött löshår, precis som löshår i alla andra tänkbara färger, i olika nätbutiker som inriktar sig på skönhet och hårprodukter. Att köpa löshår av dessa butiker blir i regel betydligt billigare än att köpa håret av en frisör, vilket gör att det lockar många, men glöm inte att du då ansvarar för att sätta fast löshåret också. Har du inte använt dig av löshår på egen hand tidigare, kan detta kännas ganska svårt, så läs i så fall alltid på om hur du gör, samt vilka sätt att fästa löshår i ditt eget det finns innan köp.VN:F [1.9.12_1141]
Rating: 7.2/10 (6 votes cast)
Rött löshår, 7.2 out of 10 based on 6 ratings